Anak meninggal dunia, ibu tidur atas kubur anak terlalu rindu

 


Anak meninggal dunia, ibu tidur atas kubur anak terlalu rindu

Anak meninggal dunia, ibu tidur atas kubur anak terlalu rindu

JAWA TENGAH,Indonesia - Ibu mana yang tidak sedih apabila anak yang dikandung 9 bulan meninggal dunia untuk selama-lamanya lebih-lebih lagi anak itu sudah besar dan dah lama tinggal bersama.Begitulah yang dirasai oleh wanita ini yang kehilangan anak perempuannya akibat kemalangan jalan raya dilanggar lari oleh sebuah kereta di depan masjid.

Difahamkan wanita ini hanya tinggal bersama anaknya sahaja berusia 16 tahun setelah lama bercerai dengan suaminya.Mungkin ibu ini masih terkejut dan belum dapat menerima kenyataan bahawa anaknya sudah pergi buat selamanya. Kerana itu ibu ini bertindak untuk tidur di atas pusara anak perempuannya dan mendapat perhatian penduduk kampung. Penduduk kampung yang menyaksikan ibu itu hanya mampu bersimpati serta menasihati ibu itu supaya tabah menerima kenyataan.

Foto ibu itu tular di sosial media dan rata-rata netizen bersimpati dengan nasib ibu itu. Semoga ibu dapat menerima kenyataan dan redha dengan ketentuan-Nya. Kerana tiap-tiap barang yang hidup, pasti merasai mati.


Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!


Shopee Affiliates

Belajar Buat Duit Shopee Affiliates edisi lengkap

RM 9.90 Sahaja

(136k Terjual)