Abang askar jilat tangan pekerja wanita diburu polis


Abang askar jilat tangan pekerja wanita diburu polis

"Pekerja wanita sebuah kedai vape trauma selepas menjadi mangsa cabul lelaki memakai pakaian seragam tentera, tengah hari semalam."


Ampang: Pekerja wanita sebuah kedai vape di Taman Keramat, di sini, trauma selepas menjadi mangsa cabul lelaki memakai pakaian seragam tentera, tengah hari semalam.

Dalam kejadian pada 1 tengah hari itu, mangsa berusia 18 tahun didatangi suspek yang ingin membeli barangan vape sebelum dia keluar selepas selesai melakukan urusan itu.

Ketua Polis Daerah Ampang Jaya, Asisten Komisioner Mohamad Farouk Eshak berkata, selepas itu, suspek masuk semula ke dalam kedai dan beritahu pod vape dibelinya tidak berfungsi.

Beliau berkata, mangsa kemudian memeriksa pod itu dan menggantikan dengan yang baru.

"Mangsa menyerahkan pod vape terbabit dan ketika itu, suspek mengambil kesempatan memegang tangan mangsa serta turut menjilat tangan mangsa.

"Selepas mangsa beritahu ada kamera litar tertutup (CCTV), suspek terus melepaskan tangan mangsa dan beredar dari tempat kejadian," katanya dalam kenyataan, malam ini.
Mohamad Farouk berkata, siasatan diteruskan dan usaha untuk mendapatkan butiran peribadi dan mengesan suspek sedang dijalankan.
Beliau berkata, kes disiasat mengikut Seksyen 354 Kanun Keseksaan iaitu cabul.

Menurutnya, orang awam yang memiliki maklumat boleh menghubungi pegawai penyiasat Inspektor Siti Zaleha Abdullah ditalian 03 42897222 atau balai polis berhampiran.

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!


Shopee Affiliates

Belajar Buat Duit Shopee Affiliates edisi lengkap

RM 9.90 Sahaja

(136k Terjual)