Penoreh getah maut ditimpa pokok tumbang


Penoreh getah maut ditimpa pokok tumbang


“Mangsa didakwa tidak pulang ke rumah sehingga ke petang dan suami mangsa telah keluar mencari dan menemui mangsa terbaring dalam keadaan tidak sedarkan diri dengan mulut dan hidung yang berdarah."


TANAH MERAH - Seorang warga Thailand yang juga penoreh getah maut dipercayai ditimpa pokok tumbang dalam satu kejadian di Kampung Air Sejuk, Kelewek, di sini petang Rabu.


Ketua Polis Daerah Tanah Merah, Deputi Superintendan Zainuddin Md Yusuf berkata, dalam kejadian jam 3.45 petang itu, wanita berumur 36 tahun berkenaan dipercayai keluar rumah pada waktu pagi untuk menoreh getah seorang diri di kebun getah milik penduduk kampung tersebut.


“Mangsa didakwa tidak pulang ke rumah sehingga ke petang dan suami mangsa telah keluar mencari dan menemui mangsa terbaring dalam keadaan tidak sedarkan diri dengan mulut dan hidung yang berdarah.


“Suami mangsa telah menghubungi Hospital Tanah Merah dan pemeriksaan yang dijalankan di tempat kejadian mendapati mangsa telah meninggal dunia.


“Setelah itu barulah suami mangsa menghubungi talian Mers 999. Pada masa itu kedudukan mangsa telah dialihkan dari tempat kejadian ke tepi jalan oleh suaminya,” katanya dalam satu kenyataan di sini pada Rabu.


Menurutnya, siasatan awal di lokasi kejadian mendapati terdapat sebatang kayu pohon getah yang telah reput berada di kawasan tempat mangsa terbaring, dipercayai tumbang dan menimpa mangsa.


Beliau berkata, semasa kejadian berlaku tiada individu lain bersama mangsa dan siasatan awal juga mendapati kematian mangsa tiada unsur-unsur jenayah.


“Siasatan lanjut masih dijalankan dan mangsa dibawa ke Hospital Tanah Merah untuk urusan bedah siasat bagi mengetahui punca kematian,” katanya.


Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!FBBOOM

Software Facebook Auto Bot, Iklankan produk atau servis anda di Facebook secara automatik!

Manfaat guna software FB Auto Bot

✅ AUTO POST TO GROUP
✅ AUTO SHARE POST
✅ AUTO ADD FRIEND ( TARGETED )
✅ AUTO JOIN GROUP ( TARGETED )
✅ AUTO INBOX FRIEND
✅ AUTO SELL IN MARKETPLACE ( NEW )
✅ AUTO COMMENT POSTING ( NEW )
✅ AUTO LIST MARKETPLACE GROUP ( NEW )

(420,165 Download)


TraderBot

Applikasi trading signal bot automatik... Android sahaja

Applikasi trading signal bot memudahkan aktiviti trading harian anda. Kurangkan risiko, trade dengan selamat

(1,931,003 Downloads)