Parah ditetak menantu, hamlau punya menantu


Parah ditetak menantu

"Berang kerana kerap meminta wang ganti rugi, seorang lelaki menetak kepala dan badan bekas mertuanya sehingga parah dalam kejadian di sebuah warung "


AMPANG - Berang kerana kerap meminta wang ganti rugi, seorang lelaki menetak kepala dan badan bekas mertuanya sehingga parah dalam kejadian di sebuah warung di Pandan Jaya pada Sabtu.

Bagaimanapun, suspek bertindak melarikan diri dan polis kini sedang berusaha mengesan lelaki terbabit.

Ketua Polis Daerah Ampang Jaya, Asisten Komisioner Mohamad Farouk Eshak berkata, sebelum kejadian, buruh binaan warga asing berusia 51 tahun itu didatangi bekas menantunya yang juga lelaki tempatan berumur 25 tahun.

Suspek membawa sebilah parang lalu terus menetak mangsa beberapa kali di bahagian badan serta kepala sehingga mengakibatkan luka di kepala, pipi kiri dan lengan kiri, katanya dalam kenyataan pada Ahad.

Menurutnya, polis menerima makluman berkaitan kejadian kira-kira jam 11 malam sebelum bergegas untuk pemeriksaan di lokasi terbabit.

Mangsa kini berada di Zon Kuning Hospital Ampang dan kini keadaan stabil dan kes disiasat di bawah Seksyen 326 Kanun Keseksaan, katanya.

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!


Shopee Affiliates

Belajar Buat Duit Shopee Affiliates edisi lengkap

RM 9.90 Sahaja

(136k Terjual)