Wanita tawar jual dara RM6,000


Wanita tawar jual dara RM6,000

"Demi membantu keluarganya yang menghadapi masalah kewangan, seorang wanita sanggup menggadai maruah dirinya dengan menawarkan keperawanannya pada harga RM6,000."

Kuala Lumpur: Demi membantu keluarganya yang menghadapi masalah kewangan, seorang wanita sanggup menggadai maruah dirinya dengan menawarkan keperawanannya pada harga RM6,000.

Menurut wanita itu, dia belum berkahwin dan masih memiliki dara.

"Keluarga saya tengah susah, jadi saya berhasrat menjual malam pertama saya dengan harga RM6,000.

"Saya harap semua dapat memberikan saya peluang. Terima kasih," katanya mengakhiri video itu yang dilaporkan sebuah akhbar tempatan.

Wanita yang memakai pakaian berwarna merah itu dipercayai merakam video itu menggunakan telefon bimbitnya di sebuah restoran.

Bagaimanapun, pengakuan berani mati wanita itu menimbulkan perdebatan antara netizen dengan kebanyakan daripada mereka mempersendakan keputusan wanita itu.

Malah, ada tang tanpa segan silu berkongsi mereka menjual malam pertama secara terbuka di Internet.

Sebahagiannya turut mempertikaikan harga RM6,000 ditawarkan wanita itu terlalu mahal dan mereka tidak mampu membayarnya.
Selain itu, ada yang tidak bersetuju tindakan wanita itu menggadaikan maruah dirinya dan menasihatinya supaya mencari jalan penyelesaian lain termasuk mendapatkan bantuan badan amal di Malaysia.

Harian Metro sedang berusaha mendapatkan kenyataan sebenar daripada wanita itu. 

Sumber : Harian Metro

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!


Shopee Affiliates

Belajar Buat Duit Shopee Affiliates edisi lengkap

RM 9.90 Sahaja

(136k Terjual)