Pembantu kedai maut selepas rebah ketika tunggang motosikal


Pembantu kedai maut selepas rebah ketika tunggang motosikal

"Seorang pembantu kedai maut selepas rebah dipercayai terkena serangan jantung ketika menunggang motosikal berhampiran Sekolah Kebangsaan (SK) Seberang Takir di sini malam tadi."


KUALA NERUS – Seorang pembantu kedai maut selepas rebah dipercayai terkena serangan jantung ketika menunggang motosikal berhampiran Sekolah Kebangsaan (SK) Seberang Takir di sini malam tadi.

Dalam kejadian pada pukul 9.45 malam tersebut, Rahman Samad, 58, dikatakan dalam perjalanan ke rumah adiknya, Rohana, 55, di Taman Permin di sini dari rumahnya di Kampung Seberang Takir berhampiran.

Rohana berkata, dia dan anak lelakinya baru menghantar pulang Rahman pulang dari Hospital Sultanah Nur Zahirah (HSNZ) di sini pada pukul 5 petang.

“Abang saya (Rahman) sebelum ini ditahan di dalam wad HSNZ selama dua hari bagi menjalani rawatan jantung.

“Dia sepatutnya menjalani pembedahan jantung di Hospital Universiti Sains Malaysia, Kubang Kerian, Kelantan pada bulan depan,” katanya di sini hari ini.

Rohana berkata, sewaktu kejadian, saya cuba menghubungi Rahman sebanyak dua kali tetapi tidak berjawab.

Tambahnya, tidak lama kemudian dia dimaklumkan anak lelakinya tentang kemalangan menimpa abangnya.

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!


Shopee Affiliates

Belajar Buat Duit Shopee Affiliates edisi lengkap

RM 9.90 Sahaja

(136k Terjual)