Putus cinta, gadis maut t3rjun tingkat 5


Putus cinta, gadis maut t3rjun tingkat 5

"Akibat tidak tertanggung sakitnya putus cinta, seorang gadis m4ut selepas t3rjun daripada tingkat lima dalam kejadian di Flat Blok F, Taman Pulai Utama"

ISKANDAR PUTERI – Akibat tidak tertanggung sakitnya putus cinta, seorang gadis m4ut selepas t3rjun daripada tingkat lima dalam kejadian di Flat Blok F, Taman Pulai Utama, di sini semalam.

Ketua Polis Daerah Iskandar Puteri, Assisten Komisoner Rahmat Ariffin berkata, kejadian pada pukul 5.45 petang itu melibatkan mangsa seorang gadis berusia 17 tahun.

“Gadis berkenaan ditemui dalam keadaan tidak sedarkan diri di tingkat bawah blok perumahan tersebut, manakala seorang saksi memberitahu dia melihat gadis berkenaan `bermain’ telefon di tingkat lima.“Tidak lama kemudian, saksi terdengar bunyi sesuatu terjatuh sebelum mendapati gadis berkenaan sudah terbaring di atas lantai, saksi kemudiannya memanggil polis,” katanya dalam satu kenyataan di sini hari ini.

Tambah Rahmat, siasatan lanjut mendapati punca remaja itu terjun bangunan kerana bergaduh dengan teman lelakinya yang mahu memutuskan hubungan cinta mereka.

“Difahamkan, sebelum kejadian tersebut, gadis itu cuba menghubungi bekas teman lelakinya namun tidak dijawab.

“Pemerhatian awal terhadap tubuh mangsa mendapati terdapat kecederaan parah di bahagian kepala akibat terhentak ke lantai simen daripada ketinggian,” ujarnya.

Tambah beliau, kes tersebut diklasifikasikan sebagai mati mengejut (SDR).

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!


Shopee Affiliates

Belajar Buat Duit Shopee Affiliates edisi lengkap

RM 9.90 Sahaja

(136k Terjual)