VIDEO - Bapa tetak anak sendiri, berang isteri minta cerai kerana selalu pulang pagi


Bapa tetak anak sendiri,  berang isteri minta cerai kerana selalu pulang pagi

"Yang kesian tu anak perempuan dia(12 tahun) meninggal dunia dengan mata tercungkil, jari putus dan beberapa anggota badan yang lain luka parah akibat ditetak bapanya. Mangsa yang berpakaian seragam sekolah dipercayai sedang bersiap-siap untuk pergi ke sekolah"- kata saksi

Sadis! Seorang bapa tergamak membunuh anak perempuan kandungnya sendiri hanya kerana berang dengan isterinya kerana minta cerai.

Mangsa berusia 12 tahun maut di kediaman suspek selepas pertengkaran antara suspek dan isterinya kerana didakwa suspek sering pulang ke rumah lewat pagi. 

Isteri meminta cerai dari suaminya kerana sudah tidak tahan dengan perangainya yang mengabaikan tanggungjawab kepada anak dan isteri. 

Suspek yang berang bertindak membunuh anak kandungnya dengan mencungkil mata dan menetak mangsa hingga putus jari. Si isteri turut ditetak suspek mengakibatkan si isteri terpaksa dikejarkan ke hospital kerana kecederaan parah.


"Yang kesian tu anak perempuan dia(12 tahun) meninggal dunia dengan mata tercungkil, jari putus dan beberapa anggota badan yang lain luka parah akibat ditetak bapanya. Mangsa yang berpakaian seragam sekolah dipercayai sedang bersiap-siap untuk pergi ke sekolah"


Suspek berjaya ditahan pihak polis dan kes masih dalam siasatan. Manakala isteri suspek dalam keadaan koma di hospital akibat kecederaan serius.

Kejadian dilaporkan berlaku di Kota Depok,Indonesia - Agensi

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!



Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!






Shopee Affiliates

Belajar Buat Duit Shopee Affiliates edisi lengkap

RM 9.90 Sahaja

(136k Terjual)